Klik hier en bekijk het volledige studieaanbod van onze vier secundaire scholen!

Welkom bij Mirho! 

Binnenkort maak je een keuze voor een nieuwe school of voor een nieuwe studierichting. Dat is best wel spannend! Bij Mirho vind je zeker een studierichting op maat in één van onze vier secundaire scholen: ASO Spijker, Klein Seminarie, VTI Spijker en VITO. 

In de eerste twee jaar krijg je een divers pakket aan vakken. Proef ervan en krijg de smaak te pakken, ook al weet je nog niet wat je later wil worden. Wanneer je doorgroeit naar de tweede graad maak je opnieuw een keuze. Geen nood, we gaan samen met jou op zoek naar de geschikte studierichting. In de derde graad krijg je de kans om je interesses verder uit te diepen. 

Combineer je wiskunde of economie met een sterke opleiding vreemde talen? Gaat jouw interesse uit naar gastronomie? Ben je gebeten door de samenleving of door werken met kinderen? Kies je voor sport met een wetenschappelijke vorming? Of doe je liever praktische proeven in een labo? Programmeer je graag een robot? Of word je het liefst van al ondergedompeld in het bedrijfsleven? Aan jou de keuze. Eén ding is zeker: bij Mirho vind je een divers aanbod aan studierichtingen waarmee je rechtstreeks het werkveld kan instappen of alle mogelijke opleidingen aan de hogeschool of universiteit aankan. 

Neem rustig de tijd om een doordachte keuze te maken. Wellicht kan deze brochure je daarbij helpen. Je kan natuurlijk ook zelf eens een keertje langskomen. Op onze website mirho.be vind je meer info over onze info- en beleefmomenten. We helpen je graag een weloverwogen keuze te maken en we wensen je een boeiend, leerrijk, maar vooral ook fijn traject toe. 

Directies secundaire scholen Mirho 

Teaser Mirho.m4v